perjantai 15. maaliskuuta 2019

Huippuosaamista Riveriassa


PINTAKÄSITTELYÄ MAAILMAN HUIPULTA
Laatukarjala Oy:llä Joensuussa maalarina toimiva Reetta Härkönen valmentautuu nyt ammattitaidon MM-kilpailuihin. Reetta sijoittui Euroopan nuorten maalareiden joukossa EuroSkills2018 kilpailuissa viime vuonna Budapestissä viidenneksi ja nyt on tähtäimessä maailmanmestaruus. WorldSkills kilpailut pidetään Venäjällä ensi elokuussa. Olemme perustaneet Reetan menestyksen varmistamiseksi valmennustiimin, johon kuuluu useita aiempia kansainvälisiä ammattitaitokilpailuja käyneitä kilpailijoita, kuten esim. Henna Otronen, Mari Lappalainen ja Aku Korhonen. Ohjausta antavat myös ekspertti Markku Partanen Mikkelistä, lajipäällikkö Marja Viitaniemi Turusta ja lähivalmentajat Jouko Ignatius, sekä Jari Salokangas Joensuusta. Suurena apuna valmennuksessa on aiempi MM-kilpailujen maalaus ja tapetointi lajin  ekspertti Kirsti Salo Turusta.

MENESTYSTÄ MINISKILLS KILPAILUISTA
Reetta kävi tällä viikolla Unkarissa järjestetyissä kansainvälisissä miniskills kilpailuissa. Reetta voitti kultaa, aivan huikeaa! Valmentautuminen etenee siis suunnitelman mukaisesti.

Kilpailutehtävinä oli mm. desing, jossa maalataan kuva ilman teippejä, sekä mural, jossa rajaukset tehdään teipeillä, siihen työhön kuuluu myös maalien sävytys.

NÄKYVYYTTÄ
Reetasta ja hänen kilpailu-urasta on tehty monta lehtijuttua ja pintakäsittelyala on siten saanut erinomaista näkyvyyttä. TATtalks lehdessä oli monen sivun näyttävä juttu aiheeseen liittyen. Raksanuoret- lehti oli myös huomioinut Reetan menestyksen ja kiinnostavuuden.

FANNY TAITAJAKILPAILUN FINAALIIN
Riveria nimisessä oppilaitoksessa Joensuussa pintakäsittelyalaa opiskeleva Fanny Sjöblom saavutti finaalipaikan Jyväskylän semifinaaleissa, maalaus ja tapetointilajissa toukokuussa kotikaupungissamme Joensuussa järjestettävään http://Taitaja2019 kilpailuun. Tulos oli huikea, sillä Fanny on opiskellut alalla vasta muutaman kuukauden. Tulkaapa kaikki kannustamaan kilpailijoita Joensuussa järjestettäviin kilpailuihin.