torstai 27. marraskuuta 2014

Työssäoppiminen tekee maalarin

Olipa mukava käydä rakennusliikkeen työmaalla katsomassa omia maalari-opiskelijoita. Vastaanotto on ollut aina niin lämmin ja ystävällinen, niin rakennusliikkeen johdon, työntekijöiden, kuin opiskelijoidenkin osalta. Rakennusliikkeen väki on ollut erittäin tyytyväinen Pohjois-Karjalan ammattiopiston maalariopiskelijoiden toimintaan. Reipas positiivinen työnteon asenne ja erityisesti se että hymyssä suin tehdään, vaikka aina työt eivät ole niitä "siistejä sisähommia" ;) Opiskelijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä rakennusliike Manandwork Oy:n ohjaukseen ja siihen että he ovat päässeet ammattilaisten mukana tekemään hyvin monipuolisesti rakentajan ja maalarin töitä. On purettu seiniä, säkitetty puruja, rakennettu-, nauhoitettu- ja tasoitettu väliseiniä, vesieristetty kylppäreitä jne.

Reetta ja Mira ovat esimerkillisesti kirjoittaneet työssäoppimispäiväkirjaa, mistä käy ilmi työpäivien aikana tehdyt työt ja opitut asiat. Voin sanoa, että erinomaista ja mielenkiintoista luettavaa. Positiivisella asenteella kirjoitettua tekstiä, itseironiaa unohtamatta.


No toki opettaja ohjasi opiskelijaa päähineen valintaan ja näön suojaukseen liittyvissä asioissa, kun ne tässä kuvassa ovat kevyen puoleiset, vaikka muuten ihan sävy sävyyn :)