tiistai 15. syyskuuta 2015

Rappareista ja tasoitetyön ammattilaisista pulaa

Nyt olisi oikea aika kouluttautua pintakäsittelyalan perustutkinnon kautta maalariksi. Urakoitsijoiden mukaan erityisesti rappareita, tasoitetyöntekijöitä, parvekesaneeraajia ja ns. mattomiehiä ei tahdo työmaille löytää, jos ammattilaisista joku sairastuu tai vaikka jää eläkkeelle.

Nuoremmat maalarit eivät ole ottaneet omakseen fyysisesti raskaampia ja vaativampia rakennusalan töitä, vaikka ne työllistäisivät hyvin ja ansiotaso on varmasti kilpailukykyinen moneen muuhun ammattiin nähden.

Tässäpä vinkki esim. rakennusalan perustutkinnon suorittaneelle tai yleensä henkilölle, joka haluaa ja pystyy tekemään ronskia rakasatyötä.

Jos olet kiinnostunut em. töistä Itä-Suomen alueella, niin ota yhteyttä  lehtori Jouko Ignatiukseen puh. 0500945177, niin keskustellaan voisitko aloittaa pintakäsittelyalan koulutuksen Pohjois-Karjalan ammattiopistossa Joensuussa, missä työn oppiminen tapahtuisi pääosin yrityksissä.Maalariopiskelija Eve Nousiainen on maalarimestari Jouni Huuhon ohjauksessa ProPinnoitus Oy:llä.

Jouni ottaa juuri tasoitekonetta autosta ja kohta alkaa uuden koulurakennuksen tasoitustyöt.