tiistai 23. elokuuta 2016

Suomenmestari pohjoismaiden maalarikilpailuun

Pohjois-Karjalan ammattiopistosta Joensuusta valmistunut Maalaus-ja tapetointi lajin suomenmestari (Seinäjoen Taitaja2016 kilpailuista) Reetta Härkönen matkusti tänään Tanskaan osallistuakseen pintaurakoitsijat Ry:n lähettämänä Pohjoismaiden väliseen maalarikilpailuun.


Kuvaajana on toiminut Ekspertti, lehtori Kirsti Salo Turun Ammattiopistosäätiö.

Kirsti kommentoi ottamastaan kuvasta, että nyt on Reetta ottanut valmiiksi sopivan kisailmeen. Tällä viikolla pärähtää perinteiset pohjoimaiset veljes/sisarkisat käyntiin.
Nyt on päästy tekemään jo kilpailutehtävää.

Kuva: Kirsti Salo


Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä avustaa myös Reettaa em. kilpailusta aiheutuvien kulujen kattamisessa.

Reetta Härköselle ojennettiin maalarin paperit keväällä ja hän sai hienosti heti työpaikan Laatukarjala Oy:stä.Suomenmestari Reetta Härkönen oikealla ja Taitaja2016 kilpailussa hopealle sijoittunut Mira Mononen vasemmalla.

Mira Mononen sai valmistumisen jälkeen työpaikan  Rakennus Hassinen Oy:ltä.Mikä oli erityisesti opettajan ja taitajakilpailuhin ohjaavan henkilön mieltä kutittavaa, niin molemmat olivat meidän koulusta.

Huikeita tekijötä molemmat ja ei ihme, että he saivat töitä heti, kun todistuksen muste kuivahti.

Työllistymisen ja kilpailumenestyksen avainsanoja ovat työmoraali, nöyryys, sinnikkyys ja huumori, sekä halu parantaa työn nopeutta ja -laatua koko ajan.

Reetta teki kilpailussa hienon työn sijoittuen toiseksi. NMO kilpailun voitti isäntämaa Tanskan kilpailija. Onnea voittajalle ja kaikille kilpailijoille.