keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mikrosementtiä ja nestemäistä kangastapettiaPohjois-Karjalan ammattiopiston pintakäsittelyalan tiloissa järjestettiin koulutusilta, missä maalariopettajat, sisustussuunnittelijat ja ammattilaiset tutustuivat mikrosementtituotteen asennukseen, sekä nestemäisen kangastapetin valmistukseen ja levittämiseen.

Koulutustilaisuuden järjesti Kirell Oy .


Kirell Oy:n työntekijät näyttivät miten tuotteita käytetään ja mitä tuotteiden käytössä tulee huomioida.


Mikrosementti – Micromortero

Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, värillinen sementtipohjainen mikrotasoite
- Mikrosementti sanan varsinaisessa merkityksessä; erittäin ohut pinnoite!
– Laadukas tuote, pitkä käyttökokemus Suomessa ja ulkomailla. Mikrosementin valmistaa laadustaan tunnettu Pavistamp-tehdas Espanjassa.
– Ei vaadi verkotusta muualle kuin halkeamiin!
– Joustava!

Pavicem Micromortero on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden,  rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa. Laajasta 56 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaavievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon.

 Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta kuitenkin myös joustava.

 Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. kylpyhuone- ja keittiöremontteja.

Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Katso video!


Nestemäinen kangastapetti


Voit tapetoida seinät, katot ja lattiat!
Nestemäinen kangastapetti
Uusi konsepti Suomen tapetti-markkinoilla. Se on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen!
  • Sopii kaikenlaisille pinnoille
  • Helppo levittää
  • Vesipohjainen
  • Luonnonkuituja, kierrätysmateriaalia
  • Biologisesti hajoava
  • Myrkytön ja hajuton
  • Tasapainottaa huonetilan kosteutta
  • Parantaa akustiikkaa ja vaimentaa ääntä
  • Työkaluiksi tarvitset vain muovilastan ja sekoitusastian
Pussillisella nestemäistä kangastapettia tapetoit 3-5 neliömetriä seinäpintaa. Pussillinen tapettia maksaa 80 euroa, jolloin neliöhinnaksi tulee keskimäärin 16-27 €/neliömetri.

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat


Oriental Coat - You #7


Oriental Coat on Japanilaisen Fujiwara Chemical Co.;Ltd valmistama nestemäinen kangastapetti. Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, missä sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Oriental Coatia on saatavilla useita erilaisia väri-, sävy- ja kuiturakenne vaihtoehtoja.

Sunn Bonn -lattiatapetti
Oriental Coat tapeteilla voit pinnoittaa myös lattiat. Tapettiliisterin sijaan päällystämiseen käytetään Sun Bonn –tuoteperheen tuotteita (Sunn Bonn Primer, Sun Bonn ja Sun Bonn Top), jotta pinnasta saadaan kulutusta kestävä.

Pinta on helppo pitää puhtaana ja se on miellyttävä jalan alla. Lattiatapetin hinnaksi tulee n.46€/neliömetri. Se soveltuu erinomaisesti myös rappusiin!

Katso video.

Rakennustietosäätiö RTS:n luokitustyöryhmä on 20.3.2013 hyväksynyt Oriental Coatin Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Mikrosementistä ja nestemäisestä kangastapetista kertovat tekstit on liitetty © Suomen Betonileimasin 2013 internet- sivustolta.